O NAMA

Victoria consulting je nova konzultantska tvrtka u području edukacije o poduzetništvu i mogućnostima korištenja fondova Europske unije. Cilj edukacije o poduzetništvu je pružiti polaznicima informacije i savjete neophodne za uspješno pokretanje i vođenje poduzetničkog pothvata uz praktične primjere. A cilj edukacije o fondovima Europske unije je: prenositi i širiti te promovirati znanja o EU fondovima; našim klijentima pružati stručnu pomoć u izgradnji i uspostavi sustava za pripremu i provedbu EU projekata; te kroz stručnu pomoć u pripremi i realizaciji projekata sredstva iz fondova Europske unije učiniti dostupnim klijentima. Victoria consulting svoje edukacijske usluge pruža u obliku organizacije seminara, radionica, treninga, sustava jačanja mogućnosti organizacije kroz savjetovanje i trening zaposlenika, koristeći najnovija dostignuća domaće i međunarodne prakse. Ono što nas čini prepoznatljivima na tržištu su stručna znanja i radno iskustvo naših mladih stručnjaka. Naša je filozofija vrlo jednostavna i počiva na dodavanju vrijednosti kroz razvoj jednostavnih zdravih rješenja kao odgovora na izazove s kojima se danas suočavaju naši klijenti. Naš pristup poslu je multidisciplinaran. Globalne mogućnosti spajamo s razumijevanjem lokalnih prilika kako bismo problem sagledali s različitih perspektiva zajedno s našim klijentima. Svoje poslovanje temeljimo na principima društvene odgovornosti, održivog poslovnog rasta i razvoja.

Vizija

Victoria consulting je pouzdan partner poduzetnicima početnicima kao i poduzetnicima u razvoju te korisnicima EU fondova u Republici Hrvatskoj i lokalni partner inozemnim tvrtkama koje nastupaju na tržištu Republike Hrvatske.

Misija

Naša misija je pružanje vrhunske stručne pomoći našim klijentima s ciljem uspješnije realizacije poduzetničkih projekata kao i projekata sufinanciranih sredstvima iz fondova Europske unije kroz angažman različitih stručnjaka te dobro vođenje svih potrebnih aktivnosti. Također naša je misija biti najpoželjniji partner pojedincima, organizacijama i zajednici u stvaranju novih vrijednosti.

Mreža suradnje

Victoria consulting je razvila dobru mrežu suradnje sa stručnjacima koji su svoj profesionalni rad posvetili razvoju poduzetništva i radu u sustavu korištenja EU fondova u Republici Hrvatskoj. U našoj bazi nalaze se stručnjaci iz različitih područja sustava upravljanja EU fondovima u Hrvatskoj (strateškog planiranja, programiranja, ugovaranja i financiranja, provedbe projekata i drugih specifičnih područja).